D. Taş And E. Çirişoğlu, "Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler," In Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.1-12.
Taş, D. And Çirişoğlu, E. Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler. 2020. In Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, 1-12.
Taş, D., & Çirişoğlu, E., (2020). Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler. Akademik Gastronomi Çalışmaları (pp.1-12), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
Taş, Demet, And EMEL ÇİRİŞOĞLU. "Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler." In Akademik Gastronomi Çalışmaları , 1-12. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020
Taş, Demet And Çirişoğlu, EMEL. "Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler." Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.1-12.
Taş, D. And Çirişoğlu, E. (2020) "Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler", Akademik Gastronomi Çalışmaları . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Demet Taş And author ={EMEL ÇİRİŞOĞLU}, chaptertitle={Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler}, booktitle={ Akademik Gastronomi Çalışmaları}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları}, city={Konya},year={2020} }