M. DOĞAN Et Al. , "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
DOĞAN, M. Et Al. 2012. Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey).
DOĞAN, M., TATLISU, N. B., KARAMAN, S., & TOKER, Ö. S., (2012). Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi . 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey
DOĞAN, MAHMUT Et Al. "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
DOĞAN, MAHMUT Et Al. "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
DOĞAN, M. Et Al. (2012) . "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MAHMUT DOĞAN Et Al. }, title={Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}}