C. AĞAN And M. DOĞAN, "LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA," Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.119-219, 2022
AĞAN, C. And DOĞAN, M. 2022. LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2 , 119-219.
AĞAN, C., & DOĞAN, M., (2022). LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, 119-219.
AĞAN, CANSU, And MURAT DOĞAN. "LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA," Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, 119-219, 2022
AĞAN, CANSU And DOĞAN, MURAT. "LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA." Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.119-219, 2022
AĞAN, C. And DOĞAN, M. (2022) . "LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA." Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.119-219.
@article{article, author={CANSU AĞAN And author={MURAT DOĞAN}, title={LEZZET VE LEZZETİN BİLİMİ: MUTFAK ŞEFLERİNİN LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA}, journal={Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2022, pages={119-219} }