N. B. Tatlısu And G. Hülağa Kaderoğlu, "Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism," Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi , Konya, Turkey, pp.177-178, 2021
Tatlısu, N. B. And Hülağa Kaderoğlu, G. 2021. Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism. Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi , (Konya, Turkey), 177-178.
Tatlısu, N. B., & Hülağa Kaderoğlu, G., (2021). Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism . Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi (pp.177-178). Konya, Turkey
Tatlısu, NEVRUZ, And GİZEM HÜLAĞA KADEROĞLU. "Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism," Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, Konya, Turkey, 2021
Tatlısu, NEVRUZ B. And Hülağa Kaderoğlu, GİZEM H. . "Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism." Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi , Konya, Turkey, pp.177-178, 2021
Tatlısu, N. B. And Hülağa Kaderoğlu, G. (2021) . "Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism." Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi , Konya, Turkey, pp.177-178.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NEVRUZ BERNA TATLISU And author={GİZEM HÜLAĞA KADEROĞLU}, title={Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism}, congress name={Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2021}, pages={177-178} }