E. ÇİRİŞOĞLU Et Al. , "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi," 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , 2021
ÇİRİŞOĞLU, E. Et Al. 2021. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi. 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi .
ÇİRİŞOĞLU, E., ÇETİN, A. S., & ALBAYRAK, A., (2021). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi . 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
ÇİRİŞOĞLU, EMEL, AYŞE SERAY ENGİN, And ASLI ALBAYRAK. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi," 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 2021
ÇİRİŞOĞLU, EMEL Et Al. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi." 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , 2021
ÇİRİŞOĞLU, E. ÇETİN, A. S. And ALBAYRAK, A. (2021) . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi." 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMEL ÇİRİŞOĞLU Et Al. }, title={Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi}, congress name={2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi}, city={}, country={}, year={2021}}