K. SAĞLAM, "Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası," In GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ , İstanbul: Nobel Akademik Yayıncılık, 2023, pp.43-72.
SAĞLAM, K. Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası. 2023. In GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ , Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, 43-72.
SAĞLAM, K., (2023). Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası. GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ (pp.43-72), İstanbul: Nobel Akademik Yayıncılık.
SAĞLAM, KÜBRA. "Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası." In GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ , 43-72. İstanbul: Nobel Akademik Yayıncılık, 2023
SAĞLAM, KÜBRA. "Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası." GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ , Nobel Akademik Yayıncılık, 2023, pp.43-72.
SAĞLAM, K. (2023) "Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası", GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ . İstanbul: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={KÜBRA SAĞLAM}, chaptertitle={Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası}, booktitle={ GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={İstanbul},year={2023} }