S. YALÇIN Et Al. , "Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profilleri ," 5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS , vol.1, Kars, Turkey, 2023
YALÇIN, S. Et Al. 2023. Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profilleri . 5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS , (Kars, Turkey).
YALÇIN, S., ÇÖL, B. G., & AKSU, H., (2023). Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profilleri . 5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Turkey
YALÇIN, SEMİHA, BAŞAK GÖKÇE ÇÖL, And HARUN AKSU. "Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profilleri ," 5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Turkey, 2023
YALÇIN, SEMİHA Et Al. "Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profilleri ." 5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS , Kars, Turkey, 2023
YALÇIN, S. ÇÖL, B. G. And AKSU, H. (2023) . "Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profilleri ." 5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS , Kars, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMİHA YALÇIN Et Al. }, title={Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profilleri }, congress name={5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS}, city={Kars}, country={Turkey}, year={2023}}