Citation Formats
Tüketime hazır yemeklerde B.cereus varlığı, toksin profilleri ve toksin oluşturma yeteneğinin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. G. ÇÖL And H. AKSU, "Tüketime hazır yemeklerde B.cereus varlığı, toksin profilleri ve toksin oluşturma yeteneğinin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi," 4.International Halal and Healthy Food Congress , Ankara, Turkey, pp.58-59, 2017

ÇÖL, B. G. And AKSU, H. 2017. Tüketime hazır yemeklerde B.cereus varlığı, toksin profilleri ve toksin oluşturma yeteneğinin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi. 4.International Halal and Healthy Food Congress , (Ankara, Turkey), 58-59.

ÇÖL, B. G., & AKSU, H., (2017). Tüketime hazır yemeklerde B.cereus varlığı, toksin profilleri ve toksin oluşturma yeteneğinin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi . 4.International Halal and Healthy Food Congress (pp.58-59). Ankara, Turkey

ÇÖL, BAŞAK, And HARUN AKSU. "Tüketime hazır yemeklerde B.cereus varlığı, toksin profilleri ve toksin oluşturma yeteneğinin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi," 4.International Halal and Healthy Food Congress, Ankara, Turkey, 2017

ÇÖL, BAŞAK G. And AKSU, HARUN. "Tüketime hazır yemeklerde B.cereus varlığı, toksin profilleri ve toksin oluşturma yeteneğinin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi." 4.International Halal and Healthy Food Congress , Ankara, Turkey, pp.58-59, 2017

ÇÖL, B. G. And AKSU, H. (2017) . "Tüketime hazır yemeklerde B.cereus varlığı, toksin profilleri ve toksin oluşturma yeteneğinin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi." 4.International Halal and Healthy Food Congress , Ankara, Turkey, pp.58-59.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BAŞAK GÖKÇE ÇÖL And author={HARUN AKSU}, title={Tüketime hazır yemeklerde B.cereus varlığı, toksin profilleri ve toksin oluşturma yeteneğinin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi}, congress name={4.International Halal and Healthy Food Congress}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={58-59} }