A. S. ÇETİN, "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği," İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , no.18, pp.988-1005, 2022
ÇETİN, A. S. 2022. Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , no.18 , 988-1005.
ÇETİN, A. S., (2022). Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , no.18, 988-1005.
ÇETİN, AYŞE. "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği," İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , no.18, 988-1005, 2022
ÇETİN, AYŞE S. . "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği." İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , no.18, pp.988-1005, 2022
ÇETİN, A. S. (2022) . "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği." İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , no.18, pp.988-1005.
@article{article, author={AYŞE SERAY ENGİN}, title={Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği}, journal={İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={988-1005} }