Citation Formats
Laktik Asit Bakteri Metabolitlerinin Antiküf Özellikleri, Etki Mekanizmaları ve Potansiyel Uygulamaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. SAĞLAM Et Al. , "Laktik Asit Bakteri Metabolitlerinin Antiküf Özellikleri, Etki Mekanizmaları ve Potansiyel Uygulamaları," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Turkey, 2023

SAĞLAM, K. Et Al. 2023. Laktik Asit Bakteri Metabolitlerinin Antiküf Özellikleri, Etki Mekanizmaları ve Potansiyel Uygulamaları. Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , (Turkey).

SAĞLAM, K., ŞİMŞEK, Ö., & COŞKUN, F., (2023). Laktik Asit Bakteri Metabolitlerinin Antiküf Özellikleri, Etki Mekanizmaları ve Potansiyel Uygulamaları . Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Turkey

SAĞLAM, KÜBRA, ÖMER ŞİMŞEK, And FATMA COŞKUN. "Laktik Asit Bakteri Metabolitlerinin Antiküf Özellikleri, Etki Mekanizmaları ve Potansiyel Uygulamaları," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Turkey, 2023

SAĞLAM, KÜBRA Et Al. "Laktik Asit Bakteri Metabolitlerinin Antiküf Özellikleri, Etki Mekanizmaları ve Potansiyel Uygulamaları." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Turkey, 2023

SAĞLAM, K. ŞİMŞEK, Ö. And COŞKUN, F. (2023) . "Laktik Asit Bakteri Metabolitlerinin Antiküf Özellikleri, Etki Mekanizmaları ve Potansiyel Uygulamaları." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={KÜBRA SAĞLAM Et Al. }, title={Laktik Asit Bakteri Metabolitlerinin Antiküf Özellikleri, Etki Mekanizmaları ve Potansiyel Uygulamaları}, congress name={Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}