M. Dogan And H. Ozpinar, "Investigation of probiotic features of bacteria isolated from some food products Bazı gıda ürünlerinden ızole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.4, pp.555-562, 2017
Dogan, M. And Ozpinar, H. 2017. Investigation of probiotic features of bacteria isolated from some food products Bazı gıda ürünlerinden ızole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.4 , 555-562.
Dogan, M., & Ozpinar, H., (2017). Investigation of probiotic features of bacteria isolated from some food products Bazı gıda ürünlerinden ızole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.4, 555-562.
Dogan, MURAT, And Haydar Ozpinar. "Investigation of probiotic features of bacteria isolated from some food products Bazı gıda ürünlerinden ızole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.4, 555-562, 2017
Dogan, MURAT And Ozpinar, Haydar. "Investigation of probiotic features of bacteria isolated from some food products Bazı gıda ürünlerinden ızole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.4, pp.555-562, 2017
Dogan, M. And Ozpinar, H. (2017) . "Investigation of probiotic features of bacteria isolated from some food products Bazı gıda ürünlerinden ızole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.23, no.4, pp.555-562.
@article{article, author={MURAT DOĞAN And author={Haydar Ozpinar}, title={Investigation of probiotic features of bacteria isolated from some food products Bazı gıda ürünlerinden ızole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması}, journal={Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2017, pages={555-562} }