S. YALÇIN Et Al. , "Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi," Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2023
YALÇIN, S. Et Al. 2023. Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi .
YALÇIN, S., ÇÖL, B. G., & AKSU, H., (2023). Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi .
YALÇIN, SEMİHA, BAŞAK GÖKÇE ÇÖL, And HARUN AKSU. "Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi," Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2023
YALÇIN, SEMİHA Et Al. "Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi." Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2023
YALÇIN, S. ÇÖL, B. G. And AKSU, H. (2023) . "Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi." Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi .
@article{article, author={SEMİHA YALÇIN Et Al. }, title={Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi}, journal={Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2023}