E. ÇİRİŞOĞLU And E. OLUM, "Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi," I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , Sakarya, Turkey, 2018
ÇİRİŞOĞLU, E. And OLUM, E. 2018. Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi. I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (Sakarya, Turkey).
ÇİRİŞOĞLU, E., & OLUM, E., (2018). Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi . I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Turkey
ÇİRİŞOĞLU, EMEL, And EMİNE OLUM. "Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi," I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Turkey, 2018
ÇİRİŞOĞLU, EMEL And OLUM, EMİNE. "Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi." I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , Sakarya, Turkey, 2018
ÇİRİŞOĞLU, E. And OLUM, E. (2018) . "Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi." I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , Sakarya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMEL ÇİRİŞOĞLU And author={EMİNE OLUM}, title={Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi}, congress name={I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2018}}