E. Çirişoğlu, "Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri," IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı , Niğde, Turkey, pp.1-14, 2021
Çirişoğlu, E. 2021. Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri. IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı , (Niğde, Turkey), 1-14.
Çirişoğlu, E., (2021). Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri . IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı (pp.1-14). Niğde, Turkey
Çirişoğlu, EMEL. "Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri," IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı, Niğde, Turkey, 2021
Çirişoğlu, EMEL. "Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri." IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı , Niğde, Turkey, pp.1-14, 2021
Çirişoğlu, E. (2021) . "Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri." IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı , Niğde, Turkey, pp.1-14.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMEL ÇİRİŞOĞLU}, title={Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri}, congress name={IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2021}, pages={1-14} }