A. Yıldırım Et Al. , "The Effect of Heating on the Quality, Oxidative Stability and Fatty Acid Composition of Çekişte Olive Oil," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.6, no.9, pp.1154-1158, 2018
Yıldırım, A. Et Al. 2018. The Effect of Heating on the Quality, Oxidative Stability and Fatty Acid Composition of Çekişte Olive Oil. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.6, no.9 , 1154-1158.
Yıldırım, A., Deniz Şirinyıldız, D., Akkaya, Ş. N., Genç, E., & Yorulmaz, A., (2018). The Effect of Heating on the Quality, Oxidative Stability and Fatty Acid Composition of Çekişte Olive Oil. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.6, no.9, 1154-1158.
Yıldırım, Aslı Et Al. "The Effect of Heating on the Quality, Oxidative Stability and Fatty Acid Composition of Çekişte Olive Oil," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.6, no.9, 1154-1158, 2018
Yıldırım, Aslı Et Al. "The Effect of Heating on the Quality, Oxidative Stability and Fatty Acid Composition of Çekişte Olive Oil." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.6, no.9, pp.1154-1158, 2018
Yıldırım, A. Et Al. (2018) . "The Effect of Heating on the Quality, Oxidative Stability and Fatty Acid Composition of Çekişte Olive Oil." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.6, no.9, pp.1154-1158.
@article{article, author={Aslı Yıldırım Et Al. }, title={The Effect of Heating on the Quality, Oxidative Stability and Fatty Acid Composition of Çekişte Olive Oil}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi}, year=2018, pages={1154-1158} }