M. DOĞAN And M. SÖNMEZ, "Sömürge dönemi köleliğin yemek kültürüne etkilerinin araştırılması," Review of Tourism Administration Journal , vol.3, no.2, pp.126-138, 2022
DOĞAN, M. And SÖNMEZ, M. 2022. Sömürge dönemi köleliğin yemek kültürüne etkilerinin araştırılması. Review of Tourism Administration Journal , vol.3, no.2 , 126-138.
DOĞAN, M., & SÖNMEZ, M., (2022). Sömürge dönemi köleliğin yemek kültürüne etkilerinin araştırılması. Review of Tourism Administration Journal , vol.3, no.2, 126-138.
DOĞAN, MURAT, And MERVE SÖNMEZ. "Sömürge dönemi köleliğin yemek kültürüne etkilerinin araştırılması," Review of Tourism Administration Journal , vol.3, no.2, 126-138, 2022
DOĞAN, MURAT And SÖNMEZ, MERVE. "Sömürge dönemi köleliğin yemek kültürüne etkilerinin araştırılması." Review of Tourism Administration Journal , vol.3, no.2, pp.126-138, 2022
DOĞAN, M. And SÖNMEZ, M. (2022) . "Sömürge dönemi köleliğin yemek kültürüne etkilerinin araştırılması." Review of Tourism Administration Journal , vol.3, no.2, pp.126-138.
@article{article, author={MURAT DOĞAN And author={MERVE SÖNMEZ}, title={Sömürge dönemi köleliğin yemek kültürüne etkilerinin araştırılması}, journal={Review of Tourism Administration Journal}, year=2022, pages={126-138} }