S. YALÇIN Et Al. , "Geleneksel Kozalak Yoğurtlarından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Karakterizasyonu," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10–13 Kasım 2016, Lefkoşa, Yakındoğu Üniversitesi, Kıbrıs , 2016
YALÇIN, S. Et Al. 2016. Geleneksel Kozalak Yoğurtlarından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Karakterizasyonu. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10–13 Kasım 2016, Lefkoşa, Yakındoğu Üniversitesi, Kıbrıs .
YALÇIN, S., BOSTAN, K., EREN VAPUR, U., & NİZAMLIOĞLU, M., (2016). Geleneksel Kozalak Yoğurtlarından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Karakterizasyonu . Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10–13 Kasım 2016, Lefkoşa, Yakındoğu Üniversitesi, Kıbrıs
YALÇIN, SEMİHA Et Al. "Geleneksel Kozalak Yoğurtlarından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Karakterizasyonu," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10–13 Kasım 2016, Lefkoşa, Yakındoğu Üniversitesi, Kıbrıs, 2016
YALÇIN, SEMİHA Et Al. "Geleneksel Kozalak Yoğurtlarından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Karakterizasyonu." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10–13 Kasım 2016, Lefkoşa, Yakındoğu Üniversitesi, Kıbrıs , 2016
YALÇIN, S. Et Al. (2016) . "Geleneksel Kozalak Yoğurtlarından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Karakterizasyonu." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10–13 Kasım 2016, Lefkoşa, Yakındoğu Üniversitesi, Kıbrıs .
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMİHA YALÇIN Et Al. }, title={Geleneksel Kozalak Yoğurtlarından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Karakterizasyonu}, congress name={Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10–13 Kasım 2016, Lefkoşa, Yakındoğu Üniversitesi, Kıbrıs}, city={}, country={}, year={2016}}