Ç. ARIKER Et Al. , "Restoran Müşterilerinin Yalnızlık Gereksinimi ve Kalabalığı Tolere Edebilme Düzeyi Bağlamında Farklılaşan Alansal Kalabalık ve Masalar Arası Boşluk Algısı," Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi , no.26, pp.67-78, 2020
ARIKER, Ç. Et Al. 2020. Restoran Müşterilerinin Yalnızlık Gereksinimi ve Kalabalığı Tolere Edebilme Düzeyi Bağlamında Farklılaşan Alansal Kalabalık ve Masalar Arası Boşluk Algısı. Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi , no.26 , 67-78.
ARIKER, Ç., SAVAŞAN, A., & SOFUOĞLU, M., (2020). Restoran Müşterilerinin Yalnızlık Gereksinimi ve Kalabalığı Tolere Edebilme Düzeyi Bağlamında Farklılaşan Alansal Kalabalık ve Masalar Arası Boşluk Algısı. Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi , no.26, 67-78.
ARIKER, ÇAĞLA, ALİ SAVAŞAN, And MELDA SOFUOĞLU. "Restoran Müşterilerinin Yalnızlık Gereksinimi ve Kalabalığı Tolere Edebilme Düzeyi Bağlamında Farklılaşan Alansal Kalabalık ve Masalar Arası Boşluk Algısı," Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi , no.26, 67-78, 2020
ARIKER, ÇAĞLA T. Et Al. "Restoran Müşterilerinin Yalnızlık Gereksinimi ve Kalabalığı Tolere Edebilme Düzeyi Bağlamında Farklılaşan Alansal Kalabalık ve Masalar Arası Boşluk Algısı." Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi , no.26, pp.67-78, 2020
ARIKER, Ç. SAVAŞAN, A. And SOFUOĞLU, M. (2020) . "Restoran Müşterilerinin Yalnızlık Gereksinimi ve Kalabalığı Tolere Edebilme Düzeyi Bağlamında Farklılaşan Alansal Kalabalık ve Masalar Arası Boşluk Algısı." Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi , no.26, pp.67-78.
@article{article, author={ÇAĞLA TUĞBERK ARIKER Et Al. }, title={Restoran Müşterilerinin Yalnızlık Gereksinimi ve Kalabalığı Tolere Edebilme Düzeyi Bağlamında Farklılaşan Alansal Kalabalık ve Masalar Arası Boşluk Algısı}, journal={Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi}, year=2020, pages={67-78} }