A. S. ÇETİN, "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.," 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , 2021
ÇETİN, A. S. 2021. Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.. 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi .
ÇETİN, A. S., (2021). Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış. . 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
ÇETİN, AYŞE. "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.," 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 2021
ÇETİN, AYŞE S. . "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.." 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , 2021
ÇETİN, A. S. (2021) . "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.." 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞE SERAY ENGİN}, title={Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.}, congress name={2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi}, city={}, country={}, year={2021}}