E. Çirişoğlu And A. S. Çetin, "Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme," In Gastronomi Mühendisliği , Ankara: Nobel, 2023, pp.217-242.
Çirişoğlu, E. And Çetin, A. S. Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme. 2023. In Gastronomi Mühendisliği , Nobel, Ankara, 217-242.
Çirişoğlu, E., & Çetin, A. S., (2023). Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme. Gastronomi Mühendisliği (pp.217-242), Ankara: Nobel.
Çirişoğlu, EMEL, And AYŞE SERAY ENGİN. "Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme." In Gastronomi Mühendisliği , 217-242. Ankara: Nobel, 2023
Çirişoğlu, EMEL And Çetin, AYŞE S. . "Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme." Gastronomi Mühendisliği , Nobel, 2023, pp.217-242.
Çirişoğlu, E. And Çetin, A. S. (2023) "Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme", Gastronomi Mühendisliği . Ankara: Nobel.
@bookchapter{bookchapter, author ={EMEL ÇİRİŞOĞLU And author ={AYŞE SERAY ENGİN}, chaptertitle={Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme}, booktitle={ Gastronomi Mühendisliği}, publisher={Nobel}, city={Ankara},year={2023} }