S. A. ÖZTÜRKCAN And S. Acar, "Yaygın Olarak Kullanılan Antimikrobiyal Gıda Katkı Maddeleri İle İlgili Genel Bir Değerlendirme," İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-17, 2017
ÖZTÜRKCAN, S. A. And Acar, S. 2017. Yaygın Olarak Kullanılan Antimikrobiyal Gıda Katkı Maddeleri İle İlgili Genel Bir Değerlendirme. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1 , 1-17.
ÖZTÜRKCAN, S. A., & Acar, S., (2017). Yaygın Olarak Kullanılan Antimikrobiyal Gıda Katkı Maddeleri İle İlgili Genel Bir Değerlendirme. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, 1-17.
ÖZTÜRKCAN, SEYFETTİN, And Sıla Acar. "Yaygın Olarak Kullanılan Antimikrobiyal Gıda Katkı Maddeleri İle İlgili Genel Bir Değerlendirme," İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, 1-17, 2017
ÖZTÜRKCAN, SEYFETTİN A. And Acar, Sıla. "Yaygın Olarak Kullanılan Antimikrobiyal Gıda Katkı Maddeleri İle İlgili Genel Bir Değerlendirme." İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-17, 2017
ÖZTÜRKCAN, S. A. And Acar, S. (2017) . "Yaygın Olarak Kullanılan Antimikrobiyal Gıda Katkı Maddeleri İle İlgili Genel Bir Değerlendirme." İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-17.
@article{article, author={SEYFETTİN ARDA ÖZTÜRKCAN And author={Sıla Acar}, title={Yaygın Olarak Kullanılan Antimikrobiyal Gıda Katkı Maddeleri İle İlgili Genel Bir Değerlendirme}, journal={İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={1-17} }