Citation Formats
Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: QR Menüler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. C. BOZAGCI Et Al. , "Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: QR Menüler," OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-10, 2021

BOZAGCI, E. C. Et Al. 2021. Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: QR Menüler. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1 , 1-10.

BOZAGCI, E. C., TEYİN, G., EDİL AKMAN, E., & KIZILDEMİR, Ö., (2021). Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: QR Menüler. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, 1-10.

BOZAGCI, ELİF Et Al. "Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: QR Menüler," OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, 1-10, 2021

BOZAGCI, ELİF C. Et Al. "Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: QR Menüler." OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-10, 2021

BOZAGCI, E. C. Et Al. (2021) . "Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: QR Menüler." OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi , vol.1, no.1, pp.1-10.

@article{article, author={ELİF CEMRE ÖZAYDIN Et Al. }, title={Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: QR Menüler}, journal={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, year=2021, pages={1-10} }