D. TAŞ And E. ÇİRİŞOĞLU, "UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER," In AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI , Konya: Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421, 2020, pp.1-11.
TAŞ, D. And ÇİRİŞOĞLU, E. UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER. 2020. In AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421, Konya, 1-11.
TAŞ, D., & ÇİRİŞOĞLU, E., (2020). UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER. AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI (pp.1-11), Konya: Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421.
TAŞ, DEMET, And EMEL ÇİRİŞOĞLU. "UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER." In AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI , 1-11. Konya: Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421, 2020
TAŞ, DEMET And ÇİRİŞOĞLU, EMEL. "UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER." AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421, 2020, pp.1-11.
TAŞ, D. And ÇİRİŞOĞLU, E. (2020) "UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER", AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI . Konya: Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421.
@bookchapter{bookchapter, author ={DEMET TAŞ And author ={EMEL ÇİRİŞOĞLU}, chaptertitle={UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER}, booktitle={ AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI}, publisher={Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421}, city={Konya},year={2020} }