E. Çirişoğlu, "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış," 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.311-323, 2021
Çirişoğlu, E. 2021. Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış. 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (İstanbul, Turkey), 311-323.
Çirişoğlu, E., (2021). Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış . 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi (pp.311-323). İstanbul, Turkey
Çirişoğlu, EMEL. "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış," 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, İstanbul, Turkey, 2021
Çirişoğlu, EMEL. "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış." 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.311-323, 2021
Çirişoğlu, E. (2021) . "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış." 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.311-323.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMEL ÇİRİŞOĞLU}, title={Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış}, congress name={2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2021}, pages={311-323} }