A. GÜNER And M. NİZAMLIOĞLU, "Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, pp.121-128, 2001
GÜNER, A. And NİZAMLIOĞLU, M. 2001. Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1 , 121-128.
GÜNER, A., & NİZAMLIOĞLU, M., (2001). Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, 121-128.
GÜNER, AHMET, And MUSTAFA NİZAMLIOĞLU. "Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, 121-128, 2001
GÜNER, AHMET And NİZAMLIOĞLU, MUSTAFA. "Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, pp.121-128, 2001
GÜNER, A. And NİZAMLIOĞLU, M. (2001) . "Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, pp.121-128.
@article{article, author={AHMET GÜNER And author={MUSTAFA NİZAMLIOĞLU}, title={Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi}, journal={Eurasian Journal of Veterinary Sciences}, year=2001, pages={121-128} }