M. NİZAMLIOĞLU Et Al. , "Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.2, pp.23-29, 1996
NİZAMLIOĞLU, M. Et Al. 1996. Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.2 , 23-29.
NİZAMLIOĞLU, M., GÜRBÜZ, Ü., & DOĞRUER, Y., (1996). Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.2, 23-29.
NİZAMLIOĞLU, MUSTAFA, ÜMİT GÜRBÜZ, And YUSUF DOĞRUER. "Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.2, 23-29, 1996
NİZAMLIOĞLU, MUSTAFA Et Al. "Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.2, pp.23-29, 1996
NİZAMLIOĞLU, M. GÜRBÜZ, Ü. And DOĞRUER, Y. (1996) . "Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.2, pp.23-29.
@article{article, author={MUSTAFA NİZAMLIOĞLU Et Al. }, title={Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi}, journal={Eurasian Journal of Veterinary Sciences}, year=1996, pages={23-29} }