M. B. SAĞLAM, "Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye," 2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU , İstanbul, Turkey, 2022
SAĞLAM, M. B. 2022. Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye. 2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU , (İstanbul, Turkey).
SAĞLAM, M. B., (2022). Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye . 2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU, İstanbul, Turkey
SAĞLAM, MÜZEYYEN. "Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye," 2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU, İstanbul, Turkey, 2022
SAĞLAM, MÜZEYYEN B. . "Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye." 2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU , İstanbul, Turkey, 2022
SAĞLAM, M. B. (2022) . "Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye." 2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜZEYYEN BÜŞRA SAĞLAM}, title={Yöresel Lezzetlerden Dünyaya Açılan Bir Tat; Piyaziye}, congress name={2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2022}}