A. MUSLU Et Al. , "Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi," 18.Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, 2016
MUSLU, A. Et Al. 2016. Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi. 18.Biyoteknoloji Kongresi , (Turkey).
MUSLU, A., YILMAZ, M. T., KUTLU, G., & DERTLİ, E., (2016). Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi . 18.Biyoteknoloji Kongresi, Turkey
MUSLU, ASLI Et Al. "Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi," 18.Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 2016
MUSLU, ASLI M. Et Al. "Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi." 18.Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, 2016
MUSLU, A. Et Al. (2016) . "Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi." 18.Biyoteknoloji Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ASLI MUSLU CAN Et Al. }, title={Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={18.Biyoteknoloji Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}