S. Aydın, "Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.274, 2011
Aydın, S. 2011. Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 274.
Aydın, S., (2011). Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.274). Ankara, Turkey
Aydın, SEMA. "Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
Aydın, SEMA. "Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.274, 2011
Aydın, S. (2011) . "Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.274.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMA AYDIN}, title={Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={274} }