B. G. ÇÖL And H. AKSU, "Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.3, pp.245-253, 2017
ÇÖL, B. G. And AKSU, H. 2017. Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.3 , 245-253.
ÇÖL, B. G., & AKSU, H., (2017). Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.3, 245-253.
ÇÖL, BAŞAK, And HARUN AKSU. "Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.3, 245-253, 2017
ÇÖL, BAŞAK G. And AKSU, HARUN. "Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.3, pp.245-253, 2017
ÇÖL, B. G. And AKSU, H. (2017) . "Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.3, pp.245-253.
@article{article, author={BAŞAK GÖKÇE ÇÖL And author={HARUN AKSU}, title={Bacillus cereus kaynaklı gıda zehirlenmeleri}, journal={Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi}, year=2017, pages={245-253} }