Y. DOĞRUER Et Al. , "Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.1, pp.109-116, 1996
DOĞRUER, Y. Et Al. 1996. Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.1 , 109-116.
DOĞRUER, Y., GÜRBÜZ, Ü., & NİZAMLIOĞLU, M., (1996). Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.1, 109-116.
DOĞRUER, YUSUF, ÜMİT GÜRBÜZ, And MUSTAFA NİZAMLIOĞLU. "Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.1, 109-116, 1996
DOĞRUER, YUSUF Et Al. "Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.1, pp.109-116, 1996
DOĞRUER, Y. GÜRBÜZ, Ü. And NİZAMLIOĞLU, M. (1996) . "Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.12, no.1, pp.109-116.
@article{article, author={YUSUF DOĞRUER Et Al. }, title={Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi}, journal={Eurasian Journal of Veterinary Sciences}, year=1996, pages={109-116} }