N. AZARABADİ Et Al. , "İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi," 1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, 2010
AZARABADİ, N. Et Al. 2010. İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi. 1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey).
AZARABADİ, N., ÖZDEMİR BİLİCİ, K. S., & ÖZDEMİR, F., (2010). İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi . 1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey
AZARABADİ, NEGİN, KÜBRA SULTAN ÖZDEMİR BİLİCİ, And FERAMUZ ÖZDEMİR. "İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi," 1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010
AZARABADİ, NEGİN Et Al. "İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi." 1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, 2010
AZARABADİ, N. ÖZDEMİR BİLİCİ, K. S. And ÖZDEMİR, F. (2010) . "İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi." 1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NEGİN AZARABADİ Et Al. }, title={İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi}, congress name={1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}}