K. SAĞLAM, "Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı," 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi , 2015
SAĞLAM, K. 2015. Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı. 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi .
SAĞLAM, K., (2015). Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı . 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi
SAĞLAM, KÜBRA. "Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı," 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 2015
SAĞLAM, KÜBRA. "Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı." 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi , 2015
SAĞLAM, K. (2015) . "Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı." 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={KÜBRA SAĞLAM}, title={Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı}, congress name={3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2015}}