E. Genç Yılmaz Et Al. , "AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ ," 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health , vol.2, Aydın, Turkey, pp.222, 2021
Genç Yılmaz, E. Et Al. 2021. AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ . 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health , (Aydın, Turkey), 222.
Genç Yılmaz, E., Yıldırım, A., & Yorulmaz, A., (2021). AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ . 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health (pp.222). Aydın, Turkey
Genç Yılmaz, EZGİ, Aslı Yıldırım, And Aslı Yorulmaz. "AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ ," 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Turkey, 2021
Genç Yılmaz, EZGİ G. Et Al. "AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ ." 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health , Aydın, Turkey, pp.222, 2021
Genç Yılmaz, E. Yıldırım, A. And Yorulmaz, A. (2021) . "AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ ." 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health , Aydın, Turkey, p.222.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EZGİ GENÇ YILMAZ Et Al. }, title={AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ }, congress name={4th International Congress on Agriculture, Environment and Health}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2021}, pages={222} }