N. B. TATLISU Et Al. , "Analitik hiyerarşi proses (AHP) yöntemi kullanılarak duyusal analiz sonuçlarının değerlendirilmesi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, 2012
TATLISU, N. B. Et Al. 2012. Analitik hiyerarşi proses (AHP) yöntemi kullanılarak duyusal analiz sonuçlarının değerlendirilmesi. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey).
TATLISU, N. B., TOKER, Ö. S., DOĞAN, M., & ŞENYİĞİT, E., (2012). Analitik hiyerarşi proses (AHP) yöntemi kullanılarak duyusal analiz sonuçlarının değerlendirilmesi . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey
TATLISU, NEVRUZ Et Al. "Analitik hiyerarşi proses (AHP) yöntemi kullanılarak duyusal analiz sonuçlarının değerlendirilmesi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
TATLISU, NEVRUZ B. Et Al. "Analitik hiyerarşi proses (AHP) yöntemi kullanılarak duyusal analiz sonuçlarının değerlendirilmesi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, 2012
TATLISU, N. B. Et Al. (2012) . "Analitik hiyerarşi proses (AHP) yöntemi kullanılarak duyusal analiz sonuçlarının değerlendirilmesi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NEVRUZ BERNA TATLISU Et Al. }, title={Analitik hiyerarşi proses (AHP) yöntemi kullanılarak duyusal analiz sonuçlarının değerlendirilmesi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}}