D. GÜNER And E. ÇİRİŞOĞLU, "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme(Ankara-Çankaya Örneği)," Art/icle Snat ve Tasarım Dergisi , vol.1, no.1, pp.64-90, 2021
GÜNER, D. And ÇİRİŞOĞLU, E. 2021. Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme(Ankara-Çankaya Örneği). Art/icle Snat ve Tasarım Dergisi , vol.1, no.1 , 64-90.
GÜNER, D., & ÇİRİŞOĞLU, E., (2021). Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme(Ankara-Çankaya Örneği). Art/icle Snat ve Tasarım Dergisi , vol.1, no.1, 64-90.
GÜNER, DEMET, And EMEL ÇİRİŞOĞLU. "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme(Ankara-Çankaya Örneği)," Art/icle Snat ve Tasarım Dergisi , vol.1, no.1, 64-90, 2021
GÜNER, DEMET And ÇİRİŞOĞLU, EMEL. "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme(Ankara-Çankaya Örneği)." Art/icle Snat ve Tasarım Dergisi , vol.1, no.1, pp.64-90, 2021
GÜNER, D. And ÇİRİŞOĞLU, E. (2021) . "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme(Ankara-Çankaya Örneği)." Art/icle Snat ve Tasarım Dergisi , vol.1, no.1, pp.64-90.
@article{article, author={DEMET GÜNER And author={EMEL ÇİRİŞOĞLU}, title={Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme(Ankara-Çankaya Örneği)}, journal={Art/icle Snat ve Tasarım Dergisi}, year=2021, pages={64-90} }