E. Çirişoğlu And A. Akoğlu, "Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği," AKADEMIK GIDA , vol.19, no.1, pp.38-48, 2021
Çirişoğlu, E. And Akoğlu, A. 2021. Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği. AKADEMIK GIDA , vol.19, no.1 , 38-48.
Çirişoğlu, E., & Akoğlu, A., (2021). Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği. AKADEMIK GIDA , vol.19, no.1, 38-48.
Çirişoğlu, EMEL, And Aylin Akoğlu. "Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği," AKADEMIK GIDA , vol.19, no.1, 38-48, 2021
Çirişoğlu, EMEL And Akoğlu, Aylin. "Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği." AKADEMIK GIDA , vol.19, no.1, pp.38-48, 2021
Çirişoğlu, E. And Akoğlu, A. (2021) . "Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği." AKADEMIK GIDA , vol.19, no.1, pp.38-48.
@article{article, author={EMEL ÇİRİŞOĞLU And author={Aylin Akoğlu}, title={Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2021, pages={38-48} }