M. T. YILMAZ Et Al. , "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.13, pp.10-20, 2016
YILMAZ, M. T. Et Al. 2016. Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.13 , 10-20.
YILMAZ, M. T., MUSLU, A., DERTLİ, E., & TOKER, Ö. S., (2016). Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.13, 10-20.
YILMAZ, MUSTAFA Et Al. "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.13, 10-20, 2016
YILMAZ, MUSTAFA T. Et Al. "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.13, pp.10-20, 2016
YILMAZ, M. T. Et Al. (2016) . "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.13, pp.10-20.
@article{article, author={MUSTAFA TAHSİN YILMAZ Et Al. }, title={Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Journal of Tekirdag Agricultural Faculty}, year=2016, pages={10-20} }