B. G. ÇÖL And H. AKSU, "Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2006
ÇÖL, B. G. And AKSU, H. 2006. Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey).
ÇÖL, B. G., & AKSU, H., (2006). Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi . 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey
ÇÖL, BAŞAK, And HARUN AKSU. "Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2006
ÇÖL, BAŞAK G. And AKSU, HARUN. "Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2006
ÇÖL, B. G. And AKSU, H. (2006) . "Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BAŞAK GÖKÇE ÇÖL And author={HARUN AKSU}, title={Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi}, congress name={2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}}