İ. KIZILIRMAK Et Al. , "Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması: UZUNGÖL ÖRNEGI," 3. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu , vol.1, Turkey, 2014
KIZILIRMAK, İ. Et Al. 2014. Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması: UZUNGÖL ÖRNEGI. 3. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu , (Turkey).
KIZILIRMAK, İ., ALBAYRAK, A., & KÜÇÜKALİ, S., (2014). Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması: UZUNGÖL ÖRNEGI . 3. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, Turkey
KIZILIRMAK, İSMAİL, ASLI ALBAYRAK, And SEMA KÜÇÜKALİ. "Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması: UZUNGÖL ÖRNEGI," 3. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, Turkey, 2014
KIZILIRMAK, İSMAİL Et Al. "Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması: UZUNGÖL ÖRNEGI." 3. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu , Turkey, 2014
KIZILIRMAK, İ. ALBAYRAK, A. And KÜÇÜKALİ, S. (2014) . "Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması: UZUNGÖL ÖRNEGI." 3. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İSMAİL KIZILIRMAK Et Al. }, title={Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması: UZUNGÖL ÖRNEGI}, congress name={3. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}