S. Egeli Et Al. , "Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.2638-2664, 2022
Egeli, S. Et Al. 2022. Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3 , 2638-2664.
Egeli, S., Kızıldemir, Ö., & Hülağa Kaderoğlu, G., (2022). Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 2638-2664.
Egeli, Serdar, ÖZGÜR KIZILDEMİR, And GİZEM HÜLAĞA KADEROĞLU. "Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 2638-2664, 2022
Egeli, Serdar Et Al. "Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.2638-2664, 2022
Egeli, S. Kızıldemir, Ö. And Hülağa Kaderoğlu, G. (2022) . "Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.2638-2664.
@article{article, author={Serdar Egeli Et Al. }, title={Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={2638-2664} }