M. ARDIÇ And M. NİZAMLIOĞLU, "Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi," HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu , Şanlıurfa, Turkey, pp.19, 2004
ARDIÇ, M. And NİZAMLIOĞLU, M. 2004. Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi. HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu , (Şanlıurfa, Turkey), 19.
ARDIÇ, M., & NİZAMLIOĞLU, M., (2004). Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi . HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu (pp.19). Şanlıurfa, Turkey
ARDIÇ, MUSTAFA, And MUSTAFA NİZAMLIOĞLU. "Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi," HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu, Şanlıurfa, Turkey, 2004
ARDIÇ, MUSTAFA And NİZAMLIOĞLU, MUSTAFA. "Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi." HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu , Şanlıurfa, Turkey, pp.19, 2004
ARDIÇ, M. And NİZAMLIOĞLU, M. (2004) . "Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi." HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu , Şanlıurfa, Turkey, p.19.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ARDIÇ And author={MUSTAFA NİZAMLIOĞLU}, title={Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi}, congress name={HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={19} }