M. B. SAĞLAM And M. GÜL, "GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ," In 2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER , Muş: Detay Yayıncılık, 2022, pp.125-134.
SAĞLAM, M. B. And GÜL, M. GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ. 2022. In 2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER , Detay Yayıncılık, Muş, 125-134.
SAĞLAM, M. B., & GÜL, M., (2022). GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ. 2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER (pp.125-134), Muş: Detay Yayıncılık.
SAĞLAM, MÜZEYYEN, And MEHMET GÜL. "GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ." In 2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER , 125-134. Muş: Detay Yayıncılık, 2022
SAĞLAM, MÜZEYYEN B. And GÜL, MEHMET. "GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ." 2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER , Detay Yayıncılık, 2022, pp.125-134.
SAĞLAM, M. B. And GÜL, M. (2022) "GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ", 2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER . Muş: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={MÜZEYYEN BÜŞRA SAĞLAM And author ={MEHMET GÜL}, chaptertitle={GASTRONOMİ TURİZMİ VE KIRSAL TURİZMİN EKONOMİK KALKINMAYA ETKİLERİ}, booktitle={ 2. SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Muş},year={2022} }