N. DEMİR And M. NİZAMLIOĞLU, "Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, pp.129-138, 2001
DEMİR, N. And NİZAMLIOĞLU, M. 2001. Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1 , 129-138.
DEMİR, N., & NİZAMLIOĞLU, M., (2001). Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, 129-138.
DEMİR, NEVZAT, And MUSTAFA NİZAMLIOĞLU. "Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi," Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, 129-138, 2001
DEMİR, NEVZAT And NİZAMLIOĞLU, MUSTAFA. "Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, pp.129-138, 2001
DEMİR, N. And NİZAMLIOĞLU, M. (2001) . "Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi." Eurasian Journal of Veterinary Sciences , vol.17, no.1, pp.129-138.
@article{article, author={NEVZAT DEMİR And author={MUSTAFA NİZAMLIOĞLU}, title={Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi}, journal={Eurasian Journal of Veterinary Sciences}, year=2001, pages={129-138} }