M. DOĞAN Et Al. , "Gastronomi Mühendisliğine Giriş," In Gastronomi Mühendisliği , Ankara: Nobel Akademik Yayınları, 2023, pp.1-10.
DOĞAN, M. Et Al. Gastronomi Mühendisliğine Giriş. 2023. In Gastronomi Mühendisliği , Nobel Akademik Yayınları, Ankara, 1-10.
DOĞAN, M., TATLISU, N. B., SAĞLAM, K., DEMİRGÜL, F., HÜLAĞA, G., ÇETİN, A. S., ... DOĞU BAYKUT, E.(2023). Gastronomi Mühendisliğine Giriş. Gastronomi Mühendisliği (pp.1-10), Ankara: Nobel Akademik Yayınları.
DOĞAN, MURAT Et Al. "Gastronomi Mühendisliğine Giriş." In Gastronomi Mühendisliği , 1-10. Ankara: Nobel Akademik Yayınları, 2023
DOĞAN, MURAT Et Al. "Gastronomi Mühendisliğine Giriş." Gastronomi Mühendisliği , Nobel Akademik Yayınları, 2023, pp.1-10.
DOĞAN, M. Et Al. (2023) "Gastronomi Mühendisliğine Giriş", Gastronomi Mühendisliği . Ankara: Nobel Akademik Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={MURAT DOĞAN Et Al. }, chaptertitle={Gastronomi Mühendisliğine Giriş}, booktitle={ Gastronomi Mühendisliği }, publisher={Nobel Akademik Yayınları}, city={Ankara},year={2023} }