S. ÇÖP Et Al. , "Helal Gıda Sertifikalarına Yönelik Bir Araştırma," Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.3, no.2, pp.47-65, 2021
ÇÖP, S. Et Al. 2021. Helal Gıda Sertifikalarına Yönelik Bir Araştırma. Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.3, no.2 , 47-65.
ÇÖP, S., ÇAKMAK, M., & KÖKLÜ, O., (2021). Helal Gıda Sertifikalarına Yönelik Bir Araştırma. Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.3, no.2, 47-65.
ÇÖP, SERDAR, MUZAFFER ÇAKMAK, And OĞUZHAN KÖKLÜ. "Helal Gıda Sertifikalarına Yönelik Bir Araştırma," Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.3, no.2, 47-65, 2021
ÇÖP, SERDAR Et Al. "Helal Gıda Sertifikalarına Yönelik Bir Araştırma." Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.3, no.2, pp.47-65, 2021
ÇÖP, S. ÇAKMAK, M. And KÖKLÜ, O. (2021) . "Helal Gıda Sertifikalarına Yönelik Bir Araştırma." Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.3, no.2, pp.47-65.
@article{article, author={SERDAR EGELİ Et Al. }, title={Helal Gıda Sertifikalarına Yönelik Bir Araştırma}, journal={Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi}, year=2021, pages={47-65} }