A. ALBAYRAK, "Restoran İşletmelerinin Yenilik Uygulama Durumları: İstanbul daki Birinci Sınıf Restoranlar Üzerine Bir Çalışma (Innovation Practices Stuation in Restaurant Enterprises: A Study on First Class Restaurants in İstanbul)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.53-73, 2017
ALBAYRAK, A. 2017. Restoran İşletmelerinin Yenilik Uygulama Durumları: İstanbul daki Birinci Sınıf Restoranlar Üzerine Bir Çalışma (Innovation Practices Stuation in Restaurant Enterprises: A Study on First Class Restaurants in İstanbul). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5 , 53-73.
ALBAYRAK, A., (2017). Restoran İşletmelerinin Yenilik Uygulama Durumları: İstanbul daki Birinci Sınıf Restoranlar Üzerine Bir Çalışma (Innovation Practices Stuation in Restaurant Enterprises: A Study on First Class Restaurants in İstanbul). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, 53-73.
ALBAYRAK, ASLI. "Restoran İşletmelerinin Yenilik Uygulama Durumları: İstanbul daki Birinci Sınıf Restoranlar Üzerine Bir Çalışma (Innovation Practices Stuation in Restaurant Enterprises: A Study on First Class Restaurants in İstanbul)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, 53-73, 2017
ALBAYRAK, ASLI. "Restoran İşletmelerinin Yenilik Uygulama Durumları: İstanbul daki Birinci Sınıf Restoranlar Üzerine Bir Çalışma (Innovation Practices Stuation in Restaurant Enterprises: A Study on First Class Restaurants in İstanbul)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.53-73, 2017
ALBAYRAK, A. (2017) . "Restoran İşletmelerinin Yenilik Uygulama Durumları: İstanbul daki Birinci Sınıf Restoranlar Üzerine Bir Çalışma (Innovation Practices Stuation in Restaurant Enterprises: A Study on First Class Restaurants in İstanbul)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.53-73.
@article{article, author={ASLI ALBAYRAK}, title={Restoran İşletmelerinin Yenilik Uygulama Durumları: İstanbul daki Birinci Sınıf Restoranlar Üzerine Bir Çalışma (Innovation Practices Stuation in Restaurant Enterprises: A Study on First Class Restaurants in İstanbul)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={53-73} }