M. T. YILMAZ Et Al. , "Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu," Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, pp.71-80, 2017
YILMAZ, M. T. Et Al. 2017. Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14 , 71-80.
YILMAZ, M. T., MUSLU, A., KARASU, S., BOZKURT, F., & DERTLİ, E., (2017). Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, 71-80.
YILMAZ, MUSTAFA Et Al. "Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu," Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, 71-80, 2017
YILMAZ, MUSTAFA T. Et Al. "Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu." Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, pp.71-80, 2017
YILMAZ, M. T. Et Al. (2017) . "Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu." Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, pp.71-80.
@article{article, author={MUSTAFA TAHSİN YILMAZ Et Al. }, title={Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu}, journal={Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={71-80} }