B. Şengüler And C. Kırkın Gözükırmızı, "EFFECTS OF COFFEE ROASTING METHODS ON VOLATILE AND BIOACTIVE COMPONENTS," Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.37-49, 2023
Şengüler, B. And Kırkın Gözükırmızı, C. 2023. EFFECTS OF COFFEE ROASTING METHODS ON VOLATILE AND BIOACTIVE COMPONENTS. Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu , (Mersin, Turkey), 37-49.
Şengüler, B., & Kırkın Gözükırmızı, C., (2023). EFFECTS OF COFFEE ROASTING METHODS ON VOLATILE AND BIOACTIVE COMPONENTS . Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu (pp.37-49). Mersin, Turkey
Şengüler, BERNA, And Celale Kırkın Gözükırmızı. "EFFECTS OF COFFEE ROASTING METHODS ON VOLATILE AND BIOACTIVE COMPONENTS," Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2023
Şengüler, BERNA And Kırkın Gözükırmızı, Celale K. . "EFFECTS OF COFFEE ROASTING METHODS ON VOLATILE AND BIOACTIVE COMPONENTS." Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.37-49, 2023
Şengüler, B. And Kırkın Gözükırmızı, C. (2023) . "EFFECTS OF COFFEE ROASTING METHODS ON VOLATILE AND BIOACTIVE COMPONENTS." Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.37-49.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERNA ŞENGÜLER And author={Celale Kırkın Gözükırmızı}, title={EFFECTS OF COFFEE ROASTING METHODS ON VOLATILE AND BIOACTIVE COMPONENTS}, congress name={Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}, pages={37-49} }