A. S. Çetin, "Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme," In Gastronomi Mühendisliği , Ankara: Nobel, 2023, pp.163-180.
Çetin, A. S. Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme. 2023. In Gastronomi Mühendisliği , Nobel, Ankara, 163-180.
Çetin, A. S., (2023). Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme. Gastronomi Mühendisliği (pp.163-180), Ankara: Nobel.
Çetin, AYŞE. "Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme." In Gastronomi Mühendisliği , 163-180. Ankara: Nobel, 2023
Çetin, AYŞE S. . "Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme." Gastronomi Mühendisliği , Nobel, 2023, pp.163-180.
Çetin, A. S. (2023) "Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme", Gastronomi Mühendisliği . Ankara: Nobel.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞE SERAY ENGİN}, chaptertitle={Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme}, booktitle={ Gastronomi Mühendisliği}, publisher={Nobel}, city={Ankara},year={2023} }